Voeding

MAMA en Voeding

MAMA wil dat massaproductie wordt afgeremd en het milieu en de dierenrechten worden gerespecteerd, en de kwaliteit van onze voeding weer belangrijker wordt dan de kwantiteit. Iedereen kan zo de toegang krijgen tot gezond geteelde voeding.

Wegens de vele gezondheidsproblemen is het nodig dat bedrijven striktere normen rond suiker, zout en chemische toevoegingen krijgen. Hyperactiviteit-opwekkende toevoegingen zorgen voor veel problemen waardoor onze kinderen in moeilijkheden komen met zichzelf en op school. MAMA wil daarom dat de chemische lobby niet langer toegang krijgt tot de besluitvorming.

Als de focus op gezonde voeding deel is van ons onderwijs-leerplan, kunnen kinderen van kleins af aan leren wat gezonde voeding is.

De huidige tendens om en er ongezonde eetgewoonten op na te houden en te grote hoeveelheden vlees te consumeren waardoor niet enkel de gezondheid van de burger maar ook die van de planeet in het gedrang komt, zal door deze maatregel afnemen bij de gezinnen.

Op termijn zal onze hele maatschappij de kennis van gezonde voeding verwerven. Obesitas, allergieën, ADHD en andere ziekten die gedeeltelijk veroorzaakt worden door onvoldoende kennis en de negatieve invloed van de voedselindustrie, zullen naar het verleden verdwijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.